Μαστίγια

Χαρακτηριστικό των φετίχ είναι ο πόνος που προσφέρει τη ζητούμενη ηδονή. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μαστίγια δερμάτινα, σε πολλές παραλλαγές, για να νιώστε την ηδονή που προσφέρει ο πόνος. Τα μαστίγια είναι ιδανικά να προσφέρουν τα χτυπήματα που θα ερεθίσουν τον υποτακτικό σας και θα προσφέρουν σε εσάς την ηδονή χτυπώντας τον.

Με τα δερμάτινα μαστίγια χτυπήστε το θύμα σας σε όποιο σημείο του σώματος θέλετε. Οι ήχοι που προκαλούνται από τα χτυπήματα και οι φωνές του υποτακτικού σας, θα σας χαρίσουν απόλυτες στιγμές ηδονής. Εμπλουτίστε το bondage παιχνίδι και ζήστε ακόμα πιο τσουχτερές εμπειρίες!

Για πιο ολοκληρωμένα BDSM παιχνίδια, επιλέξτε εσώρουχα που σας ερεθίζουν και φίμωτρα. Με το φίμωτρο το θύμα σας δεν θα μπορεί να εκφράσει τις κραυγές του και εσείς θα ικανοποιείστε ακόμα περισσότερο. Για μοντέρνες γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν για το στιλ τους, τα κοσμήματα που σας παρέχουμε θα το αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο.

Στολίστε το σώμα σας με κοσμήματα για το στήθος και αυτοκόλλητα σώματος και αναδείξτε την ομορφιά του! Στη συλλογή μας θα βρείτε κοσμήματα, όπως σφιγκτήρες θηλών με αξεσουάρ, αλυσίδα στήθους και αυτοκόλλητα σώματος για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει.

Είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας, που δεν θα ερεθίσουν το δέρμα σας. Φορέστε το κόσμημα που σας αρέσει κα διεγείρετε τη φαντασία του ερωτικού σας συντρόφου για αξέχαστες βραδιές.

Τα κοσμήματα είναι ιδανική επιλογή και για παιχνίδια ρόλων, φορώντας και τα κατάλληλα εσώρουχα. Ερεθίστε τις ρώγες σας και ανάψτε το ταίρι σας. Σίγουρα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε τίποτα στη θέαση του στήθους σας!

Προβολή όλων των 23 αποτελεσμάτων

Δερμάτινα Μαστίγια

-20%
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης Παράδοσης
Κόκκινο
Μαύρο
Ροζ
21,9925,99
Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης Παράδοσης
-45%
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
18,99
Άμεσης Παράδοσης

Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.