Κλύσματα

Για να γίνει το πρωκτικό σεξ όλο και πιο απολαυστικό, είναι σημαντικό να υπάρξει και η αντίστοιχη υγιεινή. Είτε είστε άντρες είτε γυναίκες, ετοιμαστείτε για τις πρωκτικές σας εμπειρίες, καθαροί και υγιείς, χρησιμοποιώντας πρωκτικά κλύσματα.

Κάθε είδος σεξ -κολπικό ή πρωκτικό- πρέπει πάντα να γίνεται με ασφάλεια. Η καλύτερη επιλογή είναι να προμηθεύεστε πάντα τα καλύτερα προφυλακτικά που θα σας παρέχουν απόλυτη προστασία από κάθε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα ή εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή πολλοί θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του ελεύθερου σεξ καλό είναι να λαμβάνετε άλλα μέτρα προφύλαξης. Επειδή ο πρωκτός έχει περισσότερα μικρόβια από τον κόλπο, η πλύση του με κάποιο κλύσμα είναι η καλύτερη επιλογή!

Για να ευχαριστηθείτε αυτή την εμπειρία του πρωκτικού σεξ, χωρίς άγχος και φόβο μόλυνσης, επιλέξτε κάποιο από τα διάφορα κλύσματα, που θα βρείτε στη συλλογή μας. Αν είστε λάτρεις του πρωκτικού σεξ, τα κλύσματα είναι ένα must have αξεσουάρ, για να είστε πάντα έτοιμοι να ζήσετε απίστευτες εμπειρίες!

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Διάφορα Κλύσματα

-39%
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
-23%
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
-47%

Άμεσης Παράδοσης

Κλύσμα Mini Intim Dusche

17,99
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά

Άμεσης Παράδοσης
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.