Φουσκωτά toys

Ερεθιστείτε μόνες και μόνοι με φουσκωτά toys σε σχήμα πέους ή και όχι και ζήστε νέες εμπειρίες απόλαυσης και ηδονής. Με τα φουσκωτά toys μπορείτε να ελέγξετε εσείς το μέγεθος που θα διεισδύσει μέσα σας, φουσκώνοντας το παιχνίδι με τη βεντούζα που διαθέτει.

Χρησιμοποιείστε τα φουσκωτά παιχνίδια είτε για πρωκτική είτε για κολπική χρήση και αφήστε τα να σας οδηγήσουν σε νέες απολαύσεις. Μπορείτε φυσικά να τα χρησιμοποιήσετε και με το ερωτικό σας ταίρι, για προκαταρτικά παιχνίδια και για να αποκτήσετε νέες, πιο kinky, συνήθειες στο κρεβάτι σας.

Είναι κατασκευασμένα από latex υλικό, υποαλλεργικό που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια σε απίστευτες εμπειρίες οργασμού. Μπορούν να φουσκώσουν και έως τρείς φορές το μέγεθός τους, για να σας χαρίσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Τοποθετήστε το πριν τη διείσδυση και φουσκώστε το μετά. Η αίσθηση που θα έχετε θα είναι μοναδική!

Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.