Σφήνες P-Point

Οι σφήνες P-Point είναι ειδικά σχεδιασμένα ερωτικά toys για το ανδρικό σώμα καθώς διαθέτουν το κατάλληλο σχήμα για να προσφέρουν τη διέγερση από τον προστάτη, φτάνοντας σας στο τέλειο οργασμό.

Είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη και διαθέτουν ειδικές άκρες για να ακουμπάνε τους όρχεις προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή διέγερση. Οι πρωκτικές σφήνες P-Point είναι ιδανικές όχι μόνο να σας προσφέρουν την ευχαρίστηση που επιθυμείτε, αλλά και να προετοιμάσουν τον πρωκτό σας για πρωκτικό σεξ.

Θα βρείτε πρωκτικές σφήνες P-Point με δόνηση ή χωρίς για να επιλέξετε αυτή που θα σας χαρίσει την ευχαρίστηση που επιθυμείτε. Τοποθετούνται εύκολα και διαθέτουν ειδικές άκρες, για να μην εισχωρήσουν περισσότερο από όσο πρέπει.

Αν είστε αρχάριοι στο πρωκτικό σεξ, αλλά και έμπειροι, μπορείτε να προετοιμάζετε τον πρωκτό σας με τις σφήνες για πιο ασφαλή πρωκτικό σεξ. Διεγείρετε τον προστάτη σας, αλλά και τον ερωτικό σας σύντροφο στη θέασή σας να φοράτε πρωκτική σφήνα.

Βλέπετε 1–20 από 23 αποτελέσματα

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Σφήνες P-Point

Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης Παράδοσης
Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.