Δονητής Κλειτορίδας Svakom Vibrator Phoenix Neo 11,8cm

Ένα απλό άγγιγμα θα ανοίξει έναν νέο κόσμο που δεν γνωρίζατε ότι υπήρχε, καλά ταξίδια. Μεγάλα παιχνίδια, μεγάλες στιγμές.

69.99

1 σε απόθεμα

Τηλ. παραγγελίες: 6936856756

Ελέγχετε από απόσταση μέσω της εφαρμογής FeelConnect3.0, εγκαταλείψτε τη δύναμη και αφήστε τον σύντροφό σας να σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι ευχαρίστησης, από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Μια διαδραστική λειτουργία σε πραγματικό χρόνο θα σας επιτρέψει να συγχρονίσετε με τα αγαπημένα σας δισδιάστατα διαδραστικά βίντεο και να αφήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο να σας οδηγήσει σε νέα και καλύτερα ύψη. Η διαδραστική λειτουργία της κάμερας καθιστά το Phoenix Neo ένα μυστικό όπλο για κάμερας. Μπορείτε να μείνετε πιο συνδεδεμένοι με τους θαυμαστές σας, να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα που θα σας μεταφέρουν.

Το Phoenix Neo έρχεται με 11 διαφορετικές συχνότητες δόνησης για να κουλουριαστούν τα δάχτυλα των ποδιών σας… Οι φωτεινές λυχνίες LED στην ουρά θα συγχρονιστούν με τους κραδασμούς για οπτική οθόνη και ένα απλό άγγιγμα θα ανοίξει έναν νέο κόσμο που δεν γνωρίζατε ποτέ ότι υπήρχε. Πλήρως αδιάβροχη βουτιά!

  • Μπαταρία Επαναφορτιζόμενη
  • Μήκος = 11,8cm
  • Διάμετρος = 3,2cm.
Διαθεσιμότητα

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Κατασκευαστής

Χρώμα

Κόκκινο

Σημείο Παραλαβής: Πλ. Ομόνοιας 8, Πάτρα 262 24
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 60€+
Barcode: 6959633155929 Κωδικός προϊόντος: SVAKOM0137 Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Άμεσης Παράδοσης
Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.