Μεγενθυτές Γυναικών

Οι μεγεθυντές γυναικών, όπως ο μεγεθυντής θηλών του στήθους και οι αναρροφητές αιδοίου και κλειτορίδας, είναι κατάλληλοι για σας παρέχουν την ευχαρίστηση που επιθυμείτε. Είναι ειδικά κατασκευασμένα για να αυξήσετε το μέγεθος των σημείων σας και να διεγερθείτε εσείς και το ταίρι σας.

Οι μεγενθυντές θηλών και αιδοίου είναι μια φανταστική επιλογή, που σας παρέχει τον μέγιστο ερεθισμό. Μέσω της βεντούζας κόλπου, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Έτσι, η διέγερση θα είναι μεγαλύτερη, ενώ θα τρελαίνεστε από ηδονή με το κάθε άγγιγμα. Επιπλέον, διευρύνουν τα χείλη κάνοντάς τα πιο προκλητικά για απίθανες στιγμές απόλαυσης με τον σύντροφό σας.

Στη συλλογή μας θα βρείτε επιπλέον και μεγαθυντές θηλών. Με τις βεντούζες θα νιώσετε μόνες ηδονή, αλλά και βγάζοντάς τες θα είναι ερεθισμένες, σαν κάποιος να είχε ασχοληθεί μαζί τους. Το αποτέλεσμα που χαρίζουν, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Οι ρώγες σας θα είναι πιο στητές και μεγαλωμένες. Στη θέασή τους να είστε σίγουρες πως θα χαρίσετε «εγκεφαλικά» στο σύντροφό σας!

Προβολή όλων των 18 αποτελεσμάτων

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Γυναικών

Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης Παράδοσης
Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.