Επιβραδυντικά

Περάστε περισσότερο χρόνο στις ιδιαίτερες στιγμές σας με αυτά τα επιβραδυντικά. Σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την απόδοση και τη σεξουαλική αντοχή, προσφέρουν επιμηκυμένη ευχαρίστηση.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Αν θέλετε να παρατείνετε την σεξουαλική σας επαφή, τα επιβραδυντικά είναι η καλύτερη επιλογή. Εμείς σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για την ερωτική σας απόλαυση. Στη συλλογή μας θα βρείτε επιβραδυντικά σε τζέλ, σπρέι και σέρουμ, για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Τα επιβραδυντικά είναι ειδικά σχεδιασμένα με φυσικά δραστικά που μειώνουν την ευαισθησία του πέους. Η αναισθητική τους δράση συμβάλει στην καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης, χαρίζοντας σε εσάς και στο ταίρι σας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Επειδή το safe sex είναι απαραίτητο για ασφαλή απόλαυση, χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα, προτιμήστε τη χρήση προφυλακτικών που θα βρείτε στη συλλογή μας. Για επιμήκυνση της απόλαυσης αλλά και για ασφαλή ερωτική επαφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιβραδυντικά μαζί με προφυλακτικά.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Επιβραδυντικά


Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Φαρμακείο

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.