Σφιγκτήρες θηλών

Οι σφιγκτήρες θηλών είναι ένα must have προϊόν για άνδρες και γυναίκες. Είναι ιδανικοί να τσιμπήσουν τις ρώγες σας χαρίζοντάς σας απίστευτη απόλαυση. Τα διάφορα σχέδια που έχουν και τα διάφορα εξαρτήματα που διαθέτουν θα σας εξάψουν τη φαντασία για καινούριες εμπειρίες φετίχ.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε διάφορους σφιγκτήρες θηλών για να επιλέξετε τους ιδανικότερους για εσάς. Θα τους βρείτε σε διάφορα χρώματα, με αλυσίδα ή χωρίς, διακοσμημένους με διάφορα αξεσουάρ, που θα καλύψουν κάθε γούστο. Θα βρείτε επίσης και προσαρμοσμένους σε κολάρο, για άλλα επίπεδα απόλαυσης BDSM παιχνιδιών.

Με τους σφιγκτήρες θηλών, οι ρώγες σας θα βρίσκονται μονίμως σε διέγερση, χάρη στην πίεση που τους ασκείται. Είτε είστε λάτρεις του φετίχ είτε τώρα θέλετε να δοκιμάσετε την φετίχ εμπειρία, οι σφιγκτήρες θηλών θα σας εισάγουν σε αυτό το ερωτικό παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Μια μικρή δόση πόνου είναι ικανή να σας χαρίσει την απόλυτη απόλαυση που επιθυμείτε στο ερωτικό σας κρεβάτι.

Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης Παράδοσης
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Άμεσης ΠαράδοσηςΠροσφορά
Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.