Σεντόνια Vinyl

Υπέροχα σεντόνια vinyl για να μετατρέψετε το κρεβάτι σας σε πεδίο ερωτικών παιχνιδιών. Αδιάβροχα, λεία και λαμπερά, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για φετίχ απολαύσεις.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Τα σεντόνια vinyl είναι τα αγαπημένα των λάτρεων των φετίχ καταστάσεων. Το ύφασμά τους είναι ιδανικό να προκαλέσει ορμές για διάφορα kinky παιχνίδια πάνω του. Είναι μεγάλα και μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε όποιο έπιπλο θέλετε να συνευρεθείτε με το ταίρι σας. Στη συλλογή μας θα βρείτε σεντόνια βινυλίου, σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Είναι η λατρεμένα από όλους και χρησιμοποιούνται σε κάθε ερωτική επιθυμία. Ειδικά αν λατρεύετε να χρησιμοποιείτε λάδια ή λιπαντικά, τα σεντόνια βινυλίου είναι η καλύτερη επιλογή. Θα προσφέρουν σε εσάς ένα τέλειο υγρό παιχνίδι, καθώς θα γλιστράνε τα σώματά σας πάνω του.

Παράλληλα, όμως, θα προστατέψετε και τις επιφάνειες που θα επιλέξετε να γίνει το ερωτικό σας παιχνίδι. Όποιο σεντόνι βινυλίου και αν επιλέξετε, προτιμήστε να το καθαρίσετε με μαντιλάκια. Μη το βάλετε στο πλυντήριο, καθώς θα χαλάσει. Εφοδιαστείτε το σεντόνι που θέλετε και ετοιμαστείτε για kinky καταστάσεις με το ταίρι σας. Προτιμήστε η κάθε σας επαφή να είναι ασφαλής επιλέγοντας τα κατάλληλα προφυλακτικά. Play safe!

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Σεντόνια Vinyl


Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία BDSM Φετίχ

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.