Κολάρα

Επιλέξτε πολυτελή κολάρα από το Xprivate, ιδανικά για δυναμικές εμπειρίες. Διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα, κομψότητα και άνεση, με διακριτικά σχέδια που εντυπωσιάζουν.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Θέλετε να επιβληθείτε στο υποτακτικό σας ταίρι; Φορέστε του κάποιο από τα κολάρα, που σας παρέχουμε, και μάθετέ του τους κανόνες που εσείς βάζετε στο παιχνίδι εξουσίας. Μάθετέ του να σας υπακούει, χαρίζοντάς σας απίστευτη ηδονή στη θέαση του να εκτελεί κάθε σας διαταγή.

Δέστε το ταίρι σας με διάφορα κολάρα σα σκυλάκι και οδηγήστε το στα μονοπάτια των φετίχ εμπειριών. Χρησιμοποιώντας μαστίγια ή βίτσες μπορείτε να το τιμωρήσετε αν δεν σας ακούει ή για να μάθει να σας ακούει. Φορέστε το κολάρο στο λαιμό του και ρυθμίστε το για να είναι χαλαρό ή σφιχτό.

Τα διάφορα κολάρα, που διαθέτουμε, είναι κατασκευασμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και δείχνουν ανθεκτικό κράτημα. Είναι διακοσμημένα με διάφορα σχέδια, ενώ κάποια διαθέτουν και σφιγκτήρες θηλών, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Εφοδιαστείτε αυτό που προτιμάτε και απολαύστε φανταστικές φετίχ εμπειρίες με το ταίρι σας.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Κολάρα


Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία BDSM Φετίχ

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.