Κλουβάκι Πέους You 2 Toys Cock Cage Set 15 pcs.

Εξαιρετικό κλουβί κόκορας!

37.99

Εξαντλημένο

Τηλ. παραγγελίες: 6936856756

Αυτό το κλουβί είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζονται για να δαμάσουν τον ανδρισμό του. Η ζώνη αγνότητας διατηρεί το πέος του ασφαλές σε ένα διαφανές μανίκι. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση: το μανίκι πέους έχει ράβδους για να τοποθετήσετε έναν από τους τρεις δακτυλίους που περιλαμβάνονται – που ταιριάζουν με την περιφέρεια του άξονα του πέους. Στη συνέχεια, το μανίκι τοποθετείται πάνω από τη μάσκα και το πέος. Ο δακτύλιος είναι στερεωμένος στη βάση του άξονα. Οι όρχεις τοποθετούνται στο κενό μεταξύ τους. Το κλουβί μπορεί επίσης να κλειδωθεί – για να γίνει αυτό, ένας δακτύλιος με ένα πώμα εισάγεται στο δακτύλιο. Η ζώνη αγνότητας μπορεί να κλειδωθεί βάζοντας μια κλειδαριά στο άνοιγμα του πώματος. Υπάρχει μια κλασική μεταλλική κλειδαριά ή πλαστικές κλειδαριές μίας χρήσης για να διαλέξετε. Οι πλαστικές κλειδαριές έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα – έχουν αριθμούς πάνω τους για να αποτρέψουν την απάτη. Αυτό σημαίνει ότι είναι μοναδικά και η μυστική ανταλλαγή των πλαστικών κλειδαριών είναι αδύνατη.

Η ζώνη αγνότητας είναι πολύ ελαφριά και άνετη σε σύγκριση με τα μεταλλικά κλουβιά. Το ολοκληρωμένο σετ περιλαμβάνει 15 τεμάχια συνολικά: 1 ζώνη αγνότητας, 3 δακτύλιοι, 2 θηλιές με τρύπες, 1 πώμα, 1 μεταλλική κλειδαριά με 2 κλειδιά, 5 αριθμημένες πλαστικές κλειδαριές. Πλήρες μήκος 11,3 cm, μήκος μανικιού πέους 7 cm, sle μανίκι πέους 3,5 cm, Ø δαχτυλίδια 4,1 cm, 4,8 cm, 5,2 cm. Σιλικόνη.

Διαθεσιμότητα

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Κατασκευαστής

Σημείο Παραλαβής: Πλ. Ομόνοιας 8, Πάτρα 262 24
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 60€+
Barcode: 4024144544257 Κωδικός προϊόντος: XP0533114 Κατηγορία: Ετικέτα:
Άμεσης Παράδοσης
Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.