Δονούμενα Αυγά

Τα δονούμενα αυγά είναι ιδανικά για εκείνους που επιθυμούν να εξερευνήσουν νέες αισθήσεις και να προσθέσουν έναν αέρα μυστηρίου στις ερωτικές τους στιγμές.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Φτιαγμένα σε ωοειδή σχήμα, τα δονούμενα αυγά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν τη καλύτερη διέγερση του κόλπου και της κλειτορίδας. Ανάλογα με την ρύθμιση μπορείτε να απολαύσετε ένα απαλό μασάζ στην κλειτορίδα σας ή συνεχείς και γρήγορες δονήσεις για απόλυτη κορύφωση. Αφεθείτε στις πανίσχυρες δονήσεις θα σας προσφέρουν μέγιστη απόλαυση. Χρησιμοποιήστε τα μόνες σας ή με το ερωτικό σας ταίρι για απίστευτες στιγμές απόλαυσης.

Με το χειριστήριο που διαθέτουν τα δονούμενα αυγά, μπορείτε να προσαρμόσετε μόνες σας την ταχύτητα της δόνησης. Έτσι, θα έχετε την απόλαυση στα χέρια σας. Ή ακόμα μπορεί να αναλάβει το ερωτικό σας ταίρι την απόλαυση σας, τρελαίνοντάς σας με τις δικές του επιλογές δονήσεων που θα σας χτυπούν. Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες εμπειρίες απόλαυσης μόνες ή με το ταίρι σας.


Δείτε όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Δονητές

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.