Για εσένα που θες να εκπληρώσεις τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σου, τα γυναικεία ομοιώματα είναι αυτό χρειάζεσαι! Δεν έχει σημασία αν έχεις σχέση ή όχι. Επειδή η προσωπική απόλαυση είναι κάτι μοναδικό, πρέπει πάντα να φροντίζεις για αυτή.

Για αυτό στο Xprivate Sex Shop θα βρεις μια τεράστια συλλογή σε γυναικεία ομοιώματα που αξίζει να έχεις, για να επιλέξεις τα ιδανικά για εσένα. Ας τα δούμε ένα-ένα μαζί, για να κάνεις την καλύτερη ή τις καλύτερες επιλογές!

Αυνανισμός

Ο αυνανισμός είναι κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη κατά καιρούς. Για αυτό τα ομοιώματα αυνανιστήρια είναι μια φοβερή επιλογή που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πράγματι σε ερωτική πράξη.

Θα βρεις γυναικεία ομοιώματα αυνανισμού σε σχέδια όπως πρωκτός, αιδοίο, στόμα και άλλα πολλά ιδιαίτερα και ξεχωριστά για να επιλέξεις.

Επιπλέον, για ακόμα καλύτερη εμπειρία, που θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρο οργασμό, χρησιμοποίησε κάποιο από τα λιπαντικά μας.

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ
Κούκλα NMC Suzie Carina 90cm

Κούκλες

Οι φουσκωτές κούκλες σεξ ήταν πάντα μια αγαπημένη επιλογή για τους ερωτικά μόνους ή για φοβέρα ανδρικά party!

Πλέον, οι κούκλες έχουν εξελιχθεί. Έτσι, στα γυναικεία ομοιώματα θα βρεις κούκλες με τρισδιάστατο πρόσωπο, γλώσσα με δόνηση και είσοδο για δονητή.

Επομένως, πλέον δεν θα σε νοιάζει μόνο το χρώμα της κούκλας αλλά και η «παροχές» της.

Ετοιμάσου, λοιπόν, για απίστευτες στιγμές απολαυστικής ερωτικής πράξης, ίσως και νέων, εμπειριών με την κούκλα της επιλογής σου.

Ομοιώματα με δόνηση

Για αίσθηση πραγματικού doggy style σεξ και όχι μόνο, στα γυναικεία ομοιώματα θα βρεις ομοιώματα με δόνηση. Τα γυναικεία ομοιώματα με δόνηση είναι σε σχήμα αιδοίου και πρωκτού για να πραγματοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου σε υπό σχεδόν ρεαλιστικές συνθήκες. Με τις δονήσεις τους θα κάνουν την εμπειρία σου μοναδική και θα ζήσεις πρωτόγνωρες στιγμές ολοκλήρωσης.

Ομοιώματα χωρίς δόνηση

Στη συλλογή με τα γυναικεία ομοιώματα θα βρεις ομοιώματα χωρίς δόνηση για να πραγματοποιήσεις τις πιο κρυφές σου ορέξεις!

Σε σχήμα πρωκτού και αιδοίου, θα νιώθεις σαν να έχεις μια πραγματική ερωτική παρτενέρ μπροστά σου.

Με την ρεαλιστική όψη πρωκτού και αιδοίου, η διέγερσή σου θα είναι άμεση και δεν θα μπορείς να περιμένεις να μπεις μέσα του.

Για τέλεια αίσθηση διείσδυσης, μπορείς να βάλεις λιπαντικό. Να είσαι σίγουρος πως θα φτάσεις σε ανεπανάληπτους οργασμούς!

Γυναικεία Ομοιώματα Χωρις Δόνηση

Τα γυναικεία ομοιώματα σε περιμένουν!

Αν θες να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία οργασμού και εκπλήρωσης των φαντασιώσεών σου, τα γυναικεία ομοιώματα σε περιμένουν να τα επιλέξεις. Πέρνα μια βόλτα από το κατάστημά μας και διάλεξε μέσα από τη μεγάλη συλλογή το καλύτερο για εσένα.

Διαφορετικά μπες στο e-shop μας και κάνε με την ησυχία σου τις αγορές σου. Μη καθυστερείς άλλο! Τα γυναικεία ομοιώματα είναι όλα εδώ και σε περιμένουν!

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.