Η περιποίηση της σεξουαλικής μας υγείας είναι απαραίτητη. Είναι ένας τρόπος να εκτονώνουμε τον οργανισμό μας κάνοντας μας να νιώθουμε πιο χαλαροί. Ανεξάρτητα του αν κάποιος έχει κάποιο ερωτικό ταίρι ή όχι, τα ερωτικά παιχνίδια συμβάλλουν σ’ αυτό το σκοπό.

Για να ζήσεις τις ερωτικές απολαύσεις που έχεις ανάγκη, είτε μόνος/-η είτε με το ερωτικό σου ταίρι, το XPrivate παρέχει τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια για σένα. Μέσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών, από δονητές και πολλά άλλα, σίγουρα θα βρεις ό,τι σου ταιριάζει.

Girly toys

Από τα ερωτικά παιχνίδια, τα αγαπημένα των γυναικών girly toys δεν θα μπορούσαν παρά να στοχεύουν στον ερεθισμό της κλειτορίδας και στην ανεπανάληπτη αίσθηση διείσδυσης. Χρησιμοποιώντας ασύρματες συσκευές δόνησης, δονητές κάθε είδους, με δόνηση ή χωρίς, θα φτάσεις στον έβδομο ουρανό από ηδονή.

Άκου την εσωτερική φωνή σου και τις ανάγκες σου και διάλεξε το καλύτερο για σένα, μέσα από τις αμέτρητες επιλογές. Δεν είναι ανάγκη να έχεις εμπειρία για να τα χρησιμοποιήσεις. Εσύ ξέρεις το σώμα σου και τις ανάγκες σου. Επομένως, το χέρι σου με το girly toy της επιλογής σου, θα σε οδηγήσει στην απόλυτη ηδονή. Extra tip! Μπορείς να τα εντάξεις στις ερωτικές βραδιές με το ταίρι σου για απίστευτες εμπειρίες οργασμού.

Τα Καλύτερα Ερωτικά Παιχνίδια για Σένα

Κλουβάκια πέους

Για μια διαφορετική εμπειρία ηδονής με ερωτικά παιχνίδια, τα κλουβάκια πέους είναι η καλύτερη επιλογή. Είτε για αυτοϊκανοποίηση είτε κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, τα κλουβάκια πέους είναι από τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια. Τοποθετώντας το σφιχτό τους μανίκι πάνω στο πέους σου, κατά τη διάρκεια της διέγερσης θα νιώσεις μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη ηδονή.

Εφαρμόζουν πολύ σταθερά πάνω σου, καθώς διαθέτουν ζώνη και δακτυλικούς όρχεις για να εξασφαλίζουν σταθερότητα. Είτε το χρησιμοποιήσεις μόνος σου είτε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές οργασμού! Ξεκίνα παιχνιδάκια με το ερωτικό σου ταίρι και εξίταρέ του τη φαντασία στην εμφάνιση του κλουβιού! Να είσαι σίγουρος θα το λατρέψει.

Κλειτοριδικά Μασάζ Toys

Κλειτοριδικά Μασάζ

Η πιο ερωτογενής περιοχή των γυναικών είναι η κλειτορίδα. Επομένως, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχουν ερωτικά παιχνίδια που στοχεύουν στον ερεθισμό της.

Για αυτό και στη συλλογή του Xprivate θα βρεις κλειτοριδικά μασάζ και ασύρματους δονητές, ιδανικά να σε οδηγήσουν σε ανεπανάληπτες στιγμές οργασμού. Μεταξύ άλλων θα βρεις κλειτοριδικά μασάζ μόνο για την κλειτορίδα ή και 2 ή 3 σε ένα -κολπικό δονητή, διείσδυση.

Όποιο και να επιλέξεις, θα απομακρύνει το άγχος από μέσα σου, ενώ θα βοηθήσει να απολαμβάνεις περισσότερο την ερωτική επαφή. Μπορείς να βάλεις ακόμα και το ερωτικό σου ταίρι να διεγείρει την κλειτορίδα σου, χρησιμοποιώντας το κλειτοριδικό μασάζ.

Δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην πρόταση αυτή και θα οδηγηθείτε και οι δυο σε απίστευτες στιγμές ηδονής.

Σετ Toys

Αν θες να έχεις διάφορα ερωτικά παιχνίδια να καλύψουν την κάθε σου επιθυμία, ή να εμπλουτίσεις τη συλλογή από δονητές, τότε τα σετ toys είναι για σένα! Σετ Toys με διάφορα ερωτικά παιχνίδια, που σε περιμένουν να διαλέξεις, θα βρεις μόνο στο Xprivate. Είναι ιδανικά για γυναίκες και για άνδρες, που θέλουν να εντάξουν το κάτι παραπάνω στην ερωτική τους ζωή!

Θα βρεις μεταξύ άλλων σετ toys φετίχ, BDSM, με δεσμά, διάφορους δονητές, αυνανιστήρια και πολλά άλλα. Είτε single είτε όχι, μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στα γούστα σου και να απολαύσεις απόλυτες στιγμές οργασμού και ηδονής.

Δονητές

Οι δονητές είναι, ίσως, ένα απ’ τα πιο αγαπημένα ερωτικά παιχνίδια -αν όχι το αγαπημένο- και όχι άδικα. Μπορεί τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του να χρησιμοποιούταν ως αγχολυτικό, πλέον η χρήση τους αποβλέπει κυρίως στην προσωπική φροντίδα. Για αυτό και έχουν βγει τόσες πολλές παραλλαγές τους ως προς το μέγεθος, το σχήμα και τις ιδιότητες.

Στη συλλογή του Xprivate θα βρεις δονητές σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να επιλέξεις αυτόν που θα σου χαρίσει την απόλαυση που αναζητάς. Μεταξύ άλλων θα βρεις rabbit δονητές, vegan toys, διπλούς δονητές, δονούμενα αυγά, strap-on δόνηση και πολλά άλλα. Πάρε το ιδανικό για το solo παιχνίδι σου ή ένταξέ το στο ερωτικό παιχνίδι. Θα απολαύσετε και οι δυο απίστευτες στιγμές ηδονής!

Δονητές & Σετ Toys

Ντίλντο

Τα ντίλντο είναι άλλη μια πολύ αγαπημένη επιλογή από ερωτικά παιχνίδια. Είναι μια τέλεια επιλογή για solo παιχνίδι αυνανισμού, αλλά και για ξεχωριστές εμπειρίες με το ταίρι σου. Είναι σαν τους δονητές, σε διάφορα σχήματα, χρώματα και άλλα. Θα βρεις ντίλντο σημείο g χωρίς δόνηση, double dildo, strap-on ζώνες και πολλά άλλα.

Για ξεχωριστές εμπειρίες απόλαυσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις με το ταίρι σου double dildo ή strap-on διπλό για διπλή απόλαυση διείσδυσης. Θα βρεις επίσης και ομοιώματα πέους για να έχεις μια αίσθηση διείσδυσης όπως η πραγματική. Οι επιλογές σου όπως καταλαβαίνεις είναι αμέτρητες. Οπότε διάλεξε το καλύτερο για εσένα!

Πρωκτικά

Αν θες να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία πρωκτικής διείσδυσης, τότε τα πρωκτικά είναι ιδανικά! Μέσα στη μεγάλη συλλογή από πρωκτικά θα βρεις σφήνες διαφόρων ειδών, φουσκωτά toys, με δόνηση ή χωρίς και άλλα. Είναι φοβερή επιλογή να σου προσφέρουν μέσα στη μέρα ευχαρίστηση. Ωστόσο, είναι τέλεια για να προετοιμάσουν τον πρωκτό σου για πρωκτική διείσδυση.

Όπως όλα τα ερωτικά παιχνίδια, όπως οι δονητές, έτσι και στα πρωκτικά καλό είναι πριν τη χρήση να βάλεις λιπαντικό. Για απίστευτες βραδιές ερωτικών στιγμών, είναι must να χρησιμοποιήσεις πρωκτικά, όπως σφήνες. Και μόνο στη θέαση μιας πρωκτικής σφήνας, το ταίρι σου θα τρελαθεί και θα έρθει αμέσως σε διέγερση.

Η Επιλογή Είναι Δική σου!

Όπως κατάλαβες οι επιλογές που έχεις σε ερωτικά παιχνίδια είναι αμέτρητες! Έτσι, δες τες όλες και κρίνε ποιες είναι αυτές που ανταποκρίνονται τέλεια στις ανάγκες σου. Είναι δονητές; Είναι ντίλντο; Ό,τι και αν είναι, στο Xprivate θα βρεις τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια!

Έλα από το φυσικό μας κατάστημα ή ψάξε τη συλλογή μας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίλεξε τα καλύτερα για σένα και εμείς θα στα αποστείλουμε με απόλυτη εχεμύθεια. Ήρθε η ώρα να δώσεις καινούρια πνοή στην ερωτική σου ζωή. Μη το καθυστερείς και κάνε τις επιλογές σου τώρα!

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.