Όταν ακούμε για ερωτικά παιχνίδια αυτό που έρχεται σχεδόν πάντα πρώτο στο μυαλό είναι οι δονητές! Η πρώτη εμφάνιση του δονητή έγινε από αρχαιοτάτων χρόνων. Ωστόσο, ο πρώτος δονητής κυκλοφόρησε στις αρχές του 20ου αιώνα ως θεραπεία για την «υστερία» των γυναικών.

Πλέον, όλο και περισσότερες γυναίκες, αλλά και άνδρες, τον έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους για την προσωπική τους απόλαυση! Εκτός όμως από τον κλασικό και αγαπημένο δονητή, έχουν βγει και άλλες παραλλαγές του για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Θες να δούμε ποια είναι αυτά; Ας τα πάρουμε, λοιπόν, απ’ την αρχή!

Δονητής

Κλασικός και αγαπημένος, όπως είπαμε πριν, δονητής, αποτελεί σταθερή αξία στα χρόνια.

Είναι πάντα πρώτος σε προτίμηση από γυναίκες και άνδρες που δοκιμάζουν για πρώτη φορά, ή και όχι, ένα sex toy. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια, με ραβδώσεις, σκληροί ή μαλακοί κ.α.

Είναι πολύ εύκολοι στη χρήση και διαθέτουν διάφορα επίπεδα δόνησης. Έτσι, μπορείς να ρυθμίζεις μόνη σου το επίπεδο δόνησης που σε ευχαριστεί περισσότερο κάθε φορά.

Είναι, λοιπόν, η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν θες να πειραματιστείς για πρώτη φορά με ένα δονητή.

Δονητής 3 σε 1 A Pink 3 Double Pleasure 24cm

Rabbit δονητής

Ο rabbit δονητής είναι ιδανική επιλογή για διπλή ευχαρίστηση. Διεγείρει ταυτόχρονα τον κόλπο και την κλειτορίδα, χαρίζοντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση και οργασμό. Είτε κολπική είτε κλειτοριδική, θα φροντίσει να καλύψει κάθε γούστο σου.

Με τις δονήσεις του ερεθίζει αμέσως την κλειτορίδα οδηγώντας σε γρήγορα σε οργασμό! Είναι επίσης ένα πολύ αγαπητό ερωτικό παιχνίδι από τις γυναίκες και δικαιολογημένα θα έλεγε κανείς! Είτε για αρχάριες είτε για προχωρημένες, είναι ιδανική επιλογή, καθώς είναι πολύ εύκολος στη χρήση.

Ομοίωμα Πέους με Δόνηση SILEXD 20cm Model 1 20cm

Ομοίωμα πέους

Ήρθε η ώρα να πάμε την απόλαυση σε άλλο level. Το ομοίωμα πέους είναι ένας δονητής που μοιάζει με ένα ρεαλιστικό πέος και στην όψη και στην αίσθηση.

Διαθέτει ραβδώσεις και η επιφάνειά του θυμίζει κατά πολύ την αίσθηση ενός πραγματικού πέους.

Θα βρεις ομοιώματα πέους με δόνηση ακόμα και με βεντούζα, για να το βάλεις όπου θες εσύ για το solo ερωτικό σου παιχνίδι.

Επιπλέον, μπορείς να το τοποθετήσεις και σε ζώνη strap-on για πιο ενδιαφέρον ερωτικό παιχνίδι με το ταίρι σου. Μείνε σίγουρη ότι αυτός ο δονητής θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος!

Δονητής σημείου G

Ένα σημείο που χαρίζει την απόλυτη ικανοποίηση στις γυναίκες (εκτός της κλειτορίδας) είναι το σημείο G. Για αυτό το λόγο δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει δονητής που θα φρόντιζε για τον ερεθισμό αυτού του σημείου. Το κυρτό του σχήμα προσεγγίζει και ερεθίζει τέλεια το σημείο G, οδηγώντας τις γυναίκες στον απόλυτο οργασμό, ενίοτε και σε squirting!

Ο δονητής σημείου G δεν θα μπορούσε παρά να είναι σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις όποιο σου κάνει περισσότερο! Είναι πολύ εύκολος στη χρήση και ανεξάρτητα του ονόματος, είναι ιδανικός και για άντρες. Διεγείρει τον προστάτη χαρίζοντας ηδονή και στους άνδρες.

Μίνι δονητής

Ο μίνι δονητής είναι μια τέλεια επιλογή που μπορείς να την έχεις παντού μαζί σου! Χάρη στο μικρό του μέγεθος μπορεί να είναι παντού μαζί σου.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από το μικρό μέγεθος μπορεί να ερεθίσει την κλειτορίδα σου και να σε οδηγήσει σε οργασμό.

Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις αυτό που προτιμάς! Ο δονητής αυτός είναι ιδανικός είτε για solo ερωτικό παιχνίδι είτε και για τα προκαταρκτικά.

Εκτός από την κλειτορίδα, ερεθίζει τέλεια και τον προστάτη και τους όρχεις. Έτσι, εντάξτε τον στο ερωτικό σας παιχνίδι και θα ζήσετε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές ηδονής και οργασμού!

Μίνι δονητής My Little Secret 8cm Ροζ3

Ο Τέλειος Δονητής για Σένα

Στην ουσία ο τέλειος δονητής για σένα έχει να κάνει με τα δικά σου γούστα. Όλοι οι δονητές φέρνουν την πολυπόθητη ευχαρίστηση, όμως η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σου. Στο Xprivate θα βρεις μια τεράστια γκάμα σε δονητές για να βρεις τον δονητή που θα καλύψει περισσότερο τις ανάγκες σου.

Επίσης, εκτός από δονητές, θα βρεις μια τεράστια συλλογή σε sex toys, εσώρουχα και πολλά άλλα για καυτά βράδια με το ταίρι σου. Επομένως, μη χάνεις χρόνο και επισκέψου το φυσικό ή ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ζήσεις και συ την απόλυτη εμπειρία ηδονής!

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.