Αν θες να γνωρίσεις την ευχαρίστηση που προκαλεί η πρωκτική διείσδυση, οι πρωκτικές χάντρες είναι το καλύτερο αξεσουάρ για σένα! Διαφέρουν από τις πρωκτικές σφήνες που απλώς μένουν μέσα στον πρωκτό. Με τις πρωκτικές χάντρες μπορείς να πας την ηδονή της αυτοϊκανοποίησης σε άλλο level.

Είναι ιδανικές για αρχάριους και μη, άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να διεγείρουν αυτή την ερωτογενή περιοχή του σώματός τους! Είναι, ουσιαστικά, χορδές με χάντρες διαβαθμισμένου μεγέθους η κάθε μία. Από τη μικρή μέχρι την πιο μεγάλη, μπορείς εσύ να ελέγξεις μέχρι πιο σημείο θα γίνει η διείσδυση.

Αξίζει, όμως, να δούμε πως να τις χρησιμοποιήσεις σωστά, για να απογειώσεις την ερωτική σου απόλαυση. Παρακάτω θα σου δώσουμε όλα τα tips για την καλύτερη χρήση τους!

Σωστή χρήση: tips!

Αν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεις πρωκτικές χάντρες, για αρχή χαλάρωσε. Όταν το σώμα είναι χαλαρό, τότε οι μύες δεν είναι σε ένταση και η διείσδυση μπορεί να γίνει πιο εύκολα. Έχοντας αυτό ως starter pack μπορείς να ακολουθήσεις εύκολα τα παρακάτω tips, που σου δίνει το Xprivate!

Προετοιμάσου

Πριν ξεκινήσεις τη διείσδυση με τις πρωκτικές χάντρες, προετοίμασε λίγο την περιοχή το πρωκτού με τα δάχτυλά σου. Με αυτό τον τρόπο και θα νιώσεις την ευχαρίστηση και θα συνηθίσεις την αίσθηση. Έτσι, ευκολότερα, θα μπορείς να βάλεις μετά κάτι μεγαλύτερο.

Χρησιμοποίησε λιπαντικό

Όπως γενικά με τα sex toys χρησιμοποιείς λιπαντικό, έτσι και με τις πρωκτικές χάντρες μη το λυπηθείς! Ο πρωκτός, μιας που δεν έχει φυσική λίπανση, θέλει λίγη βοήθεια για να γίνει η διείσδυση εύκολα και ανώδυνα. Έτσι, το λιπαντικό είναι η καλύτερη επιλογή!

Όχι «βουρ στο ψητό»

Είπαμε το λιπαντικό θα κάνει πιο εύκολη τη διείσδυση, αλλά όχι ότι θα γίνει τόσο εύκολη όσο είναι στον κόλπο. Ειδικά οι αρχάριοι, ξεκινήστε σιγά-σιγά τη διείσδυση. Έτσι και αλλιώς ψάχνεις την ευχαρίστηση, επομένως δεν χρειάζονται βιασύνες. Απόλαυσε τη διείσδυση σιγά-σιγά και νιώσε την απόλυτη ηδονή! Καλό είναι να βάλεις τις πρωκτικές χάντρες μέχρι το σημείο που είναι ευχάριστο για σένα.

Πως να Χρησιμοποιήσεις τις Πρωκτικές Χάντρες

Ένταξέ τες στο σεξ

Και μόνο η εμφάνισή τους στο ερωτικό παιχνίδι θα ανάψει τα αίματα για πιο «έξαλλες» καταστάσεις. Φορώντας σέξι εσώρουχα, ή τις ζαρτιέρες σου και εντάσσοντας τις πρωκτικές χάντρες στο παιχνίδι, θα τρελάνεις το ερωτικό σου ταίρι. Με τι διπλή διείσδυση και εσύ αλλά και το ταίρι σου θα τα «δείτε όλα». Κάτσε στα τέσσερα και δώσε τη σκυτάλη του ερωτικού παιχνιδιού στο ταίρι σου. Θα είναι, σίγουρα, μια αξέχαστη εμπειρία!

Ζήσε απίστευτες στιγμές με πρωκτικές χάντρες

Αν θες να ζήσεις την εμπειρία της πρωκτικής διείσδυσης, στο Xprivate θα βρεις πρωκτικές χάντρες σε διάφορα μεγέθη να διαλέξεις. Στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για απίστευτες εμπειρίες ηδονής. Με τα sex toys -και όχι μόνο- κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά που σας παρέχουμε, σας εγγυόμαστε ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης!

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.