Εσώρουχα και Αδυναμίες!

Οι άντρες έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στα σέξι γυναικεία εσώρουχα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι και το φετίχ τους. Είναι ικανά να εξάψουν τη φαντασία τους για ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα που προσελκύουν τους άντρες ακόμα περισσότερο και κάποια, όμως, που τους ξενερώνουν εντελώς.

Είναι ο λόγος που όλες οι γυναίκες όταν επιλέγουν εσώρουχα έχουν την ίδια ερώτηση στο μυαλό τους, «θα του αρέσει αυτό το εσώρουχο;». Για αυτό το λόγο, στο παρόν άρθρο σας αναφέρουμε με ποια εσώρουχα μπορείτε να τους στείλετε…στα ουράνια και ποια να βγάλετε από το μυαλό σας. Έτσι, το ερώτημα αυτό θα πάψει να σας βασανίζει!

Κατάλληλα Σέξι Εσώρουχα

Το μεγάλο ΝΑΙ!

Οι άντρες δεν έχουν μεγάλες ούτε τρελές απαιτήσεις στα εσώρουχα. Οι πλειονότητά τους δείχνει προτίμηση στα ίδια χρώματα και στιλ εσωρούχων, που θέλουν να φοράει η σύντροφός τους. Έτσι, δεν είναι δύσκολο να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

  • Εσώρουχα σε κλασικά χρώματα

Φυσικά και όταν λέμε κλασικά χρώματα δεν μπορεί παρά να είναι το μαύρο, το άσπρο και οι αποχρώσεις κόκκινου. Αυτά τα χρώματα ταιριάζουν στο γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν την αισθησιακή του πλευρά. Επίσης, αγκαλιάζουν τόσο αρμονικά τις καμπύλες και δεν αποσπούν την προσοχή. Έτσι, τουλάχιστον ως προς το χρώμα, δεν υπάρχει καμία δυσκολία!

Εσώρουχα στο νούμερό σας

Τα εσώρουχα που αγκαλιάζουν τέλεια το σώμα σας, είναι ιδανική και αγαπημένη επιλογή για τους άντρες. Τα πιο μεγάλα ή τα πιο μικρά εσώρουχα σίγουρα θα αποσπάσουν με αρνητικό τρόπο την προσοχή ενός άντρα. Το να τραβάτε τις τιράντες, προσπαθώντας να βάλετε το σουτιέν στη θέση του, ή να σας κόβει το εσώρουχο σίγουρα είναι αποτραβηχτικό. Άρα, να δώσετε μεγάλη σημασία στο σωστό νούμερο στην επόμενη αγορά σας.

  • Δαντελωτά εσώρουχα

Ίσως και η πιο σέξι επιλογή, ικανή να ερεθίσει και να εξιτάρει τους άντρες. Τα δαντελωτά ολόσωμα εσώρουχα χαρίζουν αισθησιασμό και ενισχύουν τη θηλυκότητα του γυναικείου σώματος. Ειδικά αν είναι και το στιλ εσώρουχου που αρέσει στον εκάστοτε σύντροφο, τότε να ξέρετε ότι δεν θα σας αντιστέκεται με τίποτα! Έτσι, η επιλογή του κατάλληλου δεν είναι καθόλου δύσκολη! Ίσα ίσα θα κάνει και εσάς να νιώθετε καλύτερα και πιο αισθησιακές.

  • Εσώρουχα Στρινγκ

Τα σέξι στρινγκ είναι η αγαπημένη επιλογή από τις γυναίκες, αλλά η καλύτερη για τους άντρες. Είναι η επικρατέστερη επιλογή εσωρούχου, ως αγαπημένου από τους άντρες. Αγκαλιάζει τόσο ωραία το γυναικείο σώμα, τονίζοντας το αγαπημένο σημείο των αντρών. Αφήνει να φαίνονται όσα πρέπει για να ανάψει η φαντασία ενός άντρα για υπέροχες ερωτικές στιγμές. 

Ζαρτιέρες

Μη σας κάνουν εντύπωση όταν σας κοιτούν επίμονα. Τις λατρεύουν! Οι καυτές ζαρτιέρες είναι το μεγαλύτερο ναι από τους άντρες και όχι άδικα. Στις φαντασιώσεις των αντρών οι κάλτσες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς, συνδυασμένες με το αγαπημένο στρινγκ ή brazilian εσώρουχο κερδίζουν έδαφος. Έτσι, μη παραλείψετε να έχετε τουλάχιστον μια τέτοια επιλογή στο συρτάρι σας! Να είσαστε σίγουρες ότι θα ακολουθήσουν καυτά βράδια!

Το μεγάλο ΟΧΙ!

Όπως έχουν τις προτιμήσεις τους οι άντρες, έτσι υπάρχουν και κάποια απαγορευτικά εσώρουχα για αυτούς. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιες επιλογές καλό είναι να τις αποφύγετε. Αν πάλι εσείς τα θέλετε, καλό είναι να τα φοράτε, όταν δεν θα δείτε το σύντροφό σας!

  • Εκρού εσώρουχα

Μπορεί εσάς να σας βολεύουν όταν θέλετε να βάλετε συγκεκριμένα ρούχα, αλλά για τους άντρες είναι το πιο ξενέρωτο χρώμα. Είναι ένα παραπλανητικό χρώμα που αρχικά δίνει την εντύπωση ότι δεν φοράτε εσώρουχο. Με μια δεύτερη όμως ματιά συνειδητοποιούν ότι όντως φοράτε εσώρουχο και ξενερώνουν αμέσως.

  • Εσώρουχα με αξεσουάρ και δύσκολο δέσιμο

Εσώρουχα με φρου-φρου και φανφάρες είναι μια πολύ κακή επιλογή, που σίγουρα δεν την εκτιμούν και τόσο οι άντρες. Πόσο μάλλον όταν και ο τρόπος να σας τα βγάλουν είναι δύσκολος. Τον να τρώνε χρόνο προσπαθώντας να σας βγάλουν το σουτιέν είναι ικανό να τους ξενερώσει πολύ. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα να τα βγάλετε μόνες σας, ή μη τα βάλετε καθόλου, αν θέλετε να καταλήξετε στο κρεβάτι.

  • Εσώρουχα με σχέδια

Ό,τι χειρότερο και όχι άδικα. Οι άντρες θέλουν να δουν τη θηλυκή και σέξι πλευρά σας. Εσώρουχα με αρκουδάκια και καρδούλες σίγουρα δεν θα εξάψουν τη φαντασία τους για ερωτικές στιγμές. Το σίγουρο είναι ότι το μόνο που θα θέλουν είναι να σας πειράξουν με αστεία. Αν, λοιπόν, θέλετε ερωτικά παιχνίδια και όχι γέλια, να τα φορέσετε όταν σίγουρα δεν θα δείτε τον σύντροφό σας.

Ανανεώστε τα Εσώρουχά σας

Αν λοιπόν θέλετε να εξάψετε τη φαντασία του συντρόφου σας, στο Xprivate θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εσωρούχων να διαλέξετε. Στη συλλογή μας θα βρείτε όλα όσα λατρεύουν οι άντρες και σίγουρα θα κάνετε τον σύντροφό σας να τρέχει από πίσω σας. Επίσης, θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή σε ερωτικά παιχνίδια, ιδανικά να απογειώσετε το ερωτικό σας κρεβάτι!

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.