Η απόλαυση που προσφέρει το σεξ είναι ανεπανάληπτη. Πόσο μάλλον όταν έρχεστε και οι δυο σε οργασμό. Όμως, όσο δεδομένο είναι για τους άντρες ότι θα έρθουν σε οργασμό δεν είναι το ίδιο για τις γυναίκες. «Περίεργα πλάσματα αυτές οι γυναίκες» θα πείτε, αλλά είναι αποδεδειγμένο ότι δεν έρχονται σε οργασμό με την ίδια συχνότητα με τους άντρες.

Στην πλειονότητά τους οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας τους. Θέλετε, λοιπόν, να κάνετε τη σύντροφό σας να έρθει σε οργασμό και να απολαύσετε και οι δυο σας το ερωτικό παιχνίδι; Στο παρόν άρθρο θα μιλήσουμε για στάσεις στο σεξ, που στοχεύουν στον ερεθισμό της κλειτορίδας τους και θα φέρουν και τους δύο σε οργασμό!

Ταυτόχρονη ικανοποίηση

Ίσως να μη πρόκειται για μια συγκεκριμένη στάση, αλλά στοχεύει στη διέγερση των ερωτογενών σημείων και των δυο. Εδώ δεν έχουμε διείσδυση αλλά παιχνίδι με τα δάχτυλα ή και στοματικό. Άντρες και γυναίκες έρχονται πολύ εύκολα σε οργασμό με το στοματικό. Οπότε εξασκείστε τα skills σας και εκεί και ζήστε απίστευτες στιγμές κορύφωσης!

CAT (Στάση Ευθυγράμμισης)

Όχι όχι, δεν θα κάνει η σύντροφός σας τη γατούλα. Η στάση αυτή έχει μπει στο στόχαστρο έρευνας από πολύ παλιά. Ουσιαστικά μοιάζει με την ιεραποστολική στάση, με τη διαφορά ότι η λεκάνη του άνδρα βρίσκεται ακριβώς πάνω από της συντρόφου του. Με αυτό τον τρόπο η βάση του πέους και το ηβικό οστό του άντρα διεγείρουν την κλειτορίδα μέσω της πάνω-κάτω τριβής. Έτσι, αυξάνονται κατά πολύ οι περιπτώσεις να έρθει η γυναίκα σε οργασμό!

Cowgirl

Αγαπημένη στάση πολλών γυναικών! Στη στάση αυτή η γυναίκα παίρνει το ερωτικό παιχνίδι πάνω της, κάτι που λειτουργεί διεγερτικά για αυτή! Ένα ακόμα συν αυτής της στάσης είναι ότι γίνεται πλήρης διείσδυση του πέους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η τριβή της κλειτορίδας της από το ηβικό οστό. Είναι μια υπέροχη στάση που μπορεί εύκολα να οδηγήσει και τους άντρες σε οργασμό. Η θέαση του σώματος και των εκφράσεων ηδονής της συντρόφου τους λειτουργούν διεγερτικά, οδηγώντας ευκολότερα σε οργασμό.

Doggy Style

Ίσως η πιο αγαπημένη στάση για άντρες και γυναίκες. Είναι η στάση που οδηγεί εύκολα όχι μόνο τους άνδρες σε οργασμό, αλλά και τις γυναίκες. Σε αυτή τη στάση δεν έχετε μόνο τη δυνατότητα να κρατάτε και να παίζετε με τους γοφούς της συντρόφου σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε οι ίδιοι με την κλειτορίδα της ή να βάλετε εκείνη να το κάνει. Με αυτόν τον τρόπο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθετε και οι δυο σε οργασμό, ξεχωριστά ή και ταυτόχρονα!

Κουταλάκι

Δεν αποτελεί μόνο μια αγαπημένη στάση στον ύπνο, που λατρεύουν τα ζευγάρια. Πρόκειται και για μια πολύ γλυκιά και τρυφερή στάση στο σεξ. Σε αυτή τη στάση είστε και οι δυο ξαπλωμένοι στο πλάι, με τον σύντροφο να αγκαλιάζει τη γυναίκα από πίσω. Έτσι, όχι μόνο επιτυγχάνεται η διείσδυση, αλλά έχετε και ελεύθερο χώρο να ασχοληθείτε με την κλειτορίδα και το στήθος της. Διεγείροντας έτσι κάθε ερωτογενή της ζώνη σίγουρα θα έρθει σε οργασμό.

Απολαύστε μοναδικές στιγμές οργασμού!

Μην αγχώνεστε αν η σύντροφός σας δεν έρχεται πάντα σε οργασμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ευχαριστιέται το ερωτικό σας παιχνίδι. Δώστε και οι δυο σημασία στις ερωτογενείς σας περιοχές και να είστε σίγουροι πως το ερωτικό παιχνίδι σας θα πάρει νέες διαστάσεις.
Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό, που μεγιστοποιεί την ερωτική απόλαυση! Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Μη παραμελήσετε τη χρήση προφυλακτικού. Στο XPrivate θα βρείτε αυτά και πολλά άλλα προϊόντα, ιδανικά για την δική σας ευχαρίστηση. Απολαύστε μοναδικές στιγμές ηδονής και οργασμού, παραμένοντας προστατευμένοι.

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.