Πως να χρησιμοποιήσει τον δονητή μια γυναίκα σωστά

Οι δονητές, δικαίως, έχουν κατακτήσει τη προτίμηση του γυναικείου πληθυσμού. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα ερωτικών παιχνιδιών, οι δονητές είναι το πιο διαδεδομένο και αγαπητό σεξουαλικό βοήθημα παγκοσμίως! Η πρώτη χρήση δονητή, το 1869, ήταν για τη συναισθηματική κάλυψη των γυναικών. Με την πάροδο των, όμως άρχισε να γίνεται εμπορικό προϊόν, κατακτώντας από την αρχή την προτίμηση πολλών γυναικών.
Οι δονητές είναι ειδικοί να προσφέρουν στις γυναίκες την ευχαρίστηση που χρειάζονται. Ειδικά για τις γυναίκες που, ανεξάρτητα αν είναι σε σχέση ή όχι, αγαπούν την αυτοϊκανοποίηση, οι δονητές είναι αυτοί που μπορούν να τις ερεθίσουν και να τις οδηγήσουν σε οργασμό. Για τις γυναίκες που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με δονητή, αλλά και για τις ποιο έμπειρες, σας δίνουμε κάποιες συμβουλές για να απογειώσετε την αυτοϊκανοποίησή σας με δονητή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τον δονητή

Παρακάτω ακολουθούν βήματα, που αν τα ακολουθήσετε ένα προς ένα θα ζήσετε μεγαλύτερη απόλαυση αυνανισμού και ικανοποίησης με τον δονητή σας. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας, συνεχίστε το διάβασμα!

Μη βιαστείτε να βγάλετε το εσώρουχο

Όπως στα προκαταρτικά με το σύντροφό σας, έτσι και στον αυνανισμό με δονητή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η διέγερση με απλά αγγίγματα στην ερωτογενή ζώνη. Ακουμπήστε τον δονητή σας πάνω στο αιδοίο σας, ρυθμίζοντας τη δόνηση ώστε να σας προσφέρει τον απαραίτητο ερεθισμό πριν τη διείσδυση. Με τη δόνηση πάνω από το εσώρουχό σας, δημιουργείται θερμότητα, η οποία θα σας χαρίσει μεγάλη ευχαρίστηση. Με αυτό τον τρόπο θα υγρανθείτε αρκετά, ώστε να συνεχίσετε ευχάριστα τη διαδικασία του αυνανισμού σας!

Μη βιαστείτε να βγάλετε το εσώρουχο

Μην το χρησιμοποιήσετε μόνο στο αιδοίο σας

Η διαδικασία του αυνανισμού δεν έχει περιορισμούς. Μπορεί ο δονητής να σχεδιάστηκε για να χαρίσει ευχαρίστηση στον κόλπο της γυναίκας, δεν περιορίζεται όμως η χρήση του εκεί. Οι ίδιες γνωρίζετε μόνες σας ποιες περιοχές, πέραν του αιδοίου σας, σας προκαλούν ευχαρίστηση. Αυτές μπορεί να είναι το στήθος, η κοιλιά, τα οπίσθια και οποιοδήποτε άλλο σημείο. Μη διστάσετε, λοιπόν, να χαρίσετε σε αυτά τα σημεία την αίσθηση και τις δονήσεις του αγαπημένου σας δονητή. Έτσι, και μόνο στην αίσθησή του και στις υπόλοιπες ερωτογενείς περιοχές σας, θα προκληθεί έκκριση ντοπαμίνης στον εγκέφαλό σας και θα νιώσετε μεγάλη ερωτική απόλαυση.

Μην ασχολείστε μόνο με την κλειτορίδα σας

Μπορεί ο ερεθισμός της κλειτορίδας να απογειώνει την ευχαρίστηση, η ασχολία όμως με τα χείλη είναι εξίσου σημαντική. Με τις ευχάριστες δονήσεις, ο δονητής όταν έρθει σε επαφή με τα χείλη μπορεί να διεγείρει πολύ το αιδοίο, καθώς και την κλειτορίδα που βρίσκεται δίπλα σε αυτά. Έτσι, μη βιαστείτε να προχωρήσετε κατευθείαν στη διέγερση του πιο ερωτικού σας σημείου. Καθυστερώντας την επαφή του δονητή με την κλειτορίδα, η απόλαυση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη στην πρώτη τους επαφή! Χαϊδεύοντας με τον δονητή κυκλικά τα χείλη γύρω από την κλειτορίδα, προχωρήστε σιγά σιγά στην επαφή του μαζί της. Να είστε σίγουρες αυτή η αναμονή αξίζει. Με το που ασκηθεί δόνηση πάνω στην κλειτορίδα σας θα νιώσετε μεγάλη ηδονή.

Τριφτείτε πάνω του, όπως στον σύντροφό σας

Σίγουρα πριν ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφό σας σας αρέσει να τρίβεστε πάνω του. Με την πρώτη τριβή ήδη ερεθίζεστε και μπορείτε να οδηγηθείτε εύκολα σε οργασμό. Έτσι και στον αυνανισμό ξεκινήστε να τον τρίβετε πάνω στο αιδοίο σας, σε όποια σκάλα δόνησης σας αρέσει περισσότερο. Ακουμπήστε την κλειτορίδα σας και οδηγήστε τον μέχρι τον κόλπο και τους γοφούς σας, χωρίς όμως να προχωρήσετε ακόμα σε διείσδυση. Μπορείτε να τον ακουμπήσετε στον κόλπο σας, πιέζοντάς τον από τα πλάγια για μεγαλύτερη απόλαυση. Σίγουρα με την τριβή θα ερεθιστείτε πολύ και θα υγρανθείτε, ώστε να είστε έτοιμες για διείσδυση!

Τριφτείτε πάνω του, όπως στον σύντροφό σας

Προχωρήστε στη διείσδυση

Έχοντας υγρανθεί αρκετά από τον ερεθισμό της κλειτορίδας σας, μπορείτε να προχωρήσετε στη διείσδυση του δονητή στον κόλπο σας. Ξεκινήστε με απαλές κινήσεις κρατώντας τη δόνηση. Αφού συνηθίσει το σώμα σας στις δονήσεις και στην είσοδο του δονητή, μπορείτε μετά να συνεχίσετε με πιο γρήγορες κινήσεις. Αυτές οι κινήσεις θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη απόλαυση και ηδονή! Αφήνοντας τον δονητή να ακουμπήσει το σημείο G και με τις δονήσεις που θα του ασκήσει, θα οδηγηθείτε γρήγορα σε οργασμό.

Μην ολοκληρώσετε κατευθείαν

Έχοντας ερεθίσει τόσο πολύ την κλειτορίδα σας και προσεγγίσει το σημείο G, θα οδηγηθείτε στην ολοκλήρωση. Συμβουλή για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση αυνανισμού, όταν νιώσετε ότι ολοκληρώνετε να σταματήσετε για λίγο. Όταν διακόψετε την ολοκλήρωση, ο ερεθισμός θα γίνει μεγαλύτερος. Ασχοληθείτε λίγο με το αιδοίο σας και προχωρήστε πάλι στη διείσδυση. Μετά από λίγο θα οδηγηθείτε σε ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση ολοκλήρωσης και θα ζήσετε πρωτόγνωρη εμπειρία οργασμού.

Καταλήγοντας

Ο αυνανισμός είναι μια πολύ καλή επιλογή για την ευχαρίστηση και τη χαλάρωση του εαυτού σας. Μια καλή επένδυση σε δονητή είναι σημαντική για να σας χαρίσει τη απόλαυση που έχετε ανάγκη.
Στη συλλογή του XPrivate θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε δονητές, ικανούς να καλύψουν κάθε γούστο. Μη περιορίζετε τον εαυτό σας στην απλή αυτοϊκανοποίηση και κάντε δώρο στον εαυτό σας τον δονητή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.