Είτε είστε σε σχέση είτε θέλετε απλά να περάσετε στιγμές one night stand, για ένα επιτυχημένο ερωτικό κρεβάτι τον σημαντικότερο ρόλο παίζει η στύση.

Πολλές φορές στη ζωή ενός άνδρα τυχαίνει να μην έχει δυνατή στύση και ως αποτέλεσμα αυτού να μη μπορεί να ολοκληρώσει την ερωτική πράξη. Άμα σας έχει συμβεί, δεν χρειάζεται πανικός. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλουν στο να μην έχουν οι άνδρες δυνατή στύση και ας γουστάρετε τρελά το ταίρι σας.

Η ηλικία, ο τρόπος ζωής, το άγχος, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη στύση. Πριν τρέξετε να προμηθευτείτε το «μπλε» χαπάκι, διαβάστε το παρόν άρθρο και θα καταλάβετε για ποιο λόγο δεν μπορέσατε να ανταποκριθείτε. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και αλλάξτε λίγο τον τρόπο ζωής σας. Αμέσως θα δείτε αποτελέσματα και θα έχετε ακόμα δυνατότερη στύση από πριν.

Κοιμηθείτε καλά

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει πως, όταν δεν κοιμάστε καλά, δεν μπορείτε να λειτουργήσετε καλά σε κανέναν τομέα. Πως λοιπόν περιμένετε να έχετε δυνατή στύση; Ο καλός ύπνος είναι το βασικότερο, για το οποίο πρέπει να φροντίζουν όλοι οι άνθρωποι, ώστε να έχουν μια καλή υγεία. Η ενέργεια που μας χαρίζει ο ύπνος βοηθάει στο να είμαστε αποδοτικοί σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Σε ένα ξεκούραστο οργανισμό η λίμπιντο και η επιθυμία για σεξ αυξάνεται. Έτσι, θα σας δώσει και την απαραίτητη ενέργεια για να έχετε ακόμα δυνατότερη στύση.

Κοιμηθείτε καλά

Προσέξτε τη διατροφή σας

Πολλές φορές θα έχετε νιώσει ότι το σώμα σας δεν είναι καλά, λόγω των τοξινών από την κακή διατροφή. Είναι αποδεδειγμένο ότι η συχνή κατανάλωση τροφών, που κάνουν κακό στην καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, κάνουν εξίσου κακό και στο πέος σας. Αποφύγετε λοιπόν τη συχνή κατανάλωση τροφών, πλούσιων σε κακά λιπαρά και ακολουθείστε μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή. Εντάξτε στη διατροφή σας φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο. Σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα δυνατότερης στύσης και κατά συνέπεια καλύτερες αποδόσεις στο κρεβάτι σας!

Αποβάλλετε το άγχος και χαλαρώστε

Άγχος…η καθημερινή ρουτίνα όλων των ανθρώπων. Όλοι, όμως, γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του. Το άγχος επιφέρει κακό ύπνο και ο κακός ύπνος έλλειψη ενέργειας και διάθεσης. Πως, λοιπόν, να «σηκωθεί η σημαία» όταν η λίμπιντο είναι στα πατώματα; Προσπαθήστε να κοντρολάρετε το άγχος της καθημερινότητας, κάνοντας ψυχοθεραπεία, διαλογισμό ή την αγαπημένη σας δραστηριότητα. Κοντρολάροντας, έτσι, το άγχος σας και μένοντας απερίσπαστοι από τα εξωτερικά προβλήματα, κατά τη διάρκεια του σεξ, ζήσετε υπέροχες στιγμές πάθους με το ταίρι σας.

Αθληθείτε

Η γυμναστική είναι το καλύτερο χόμπι που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Τονώνει το πνεύμα και την ευεξία και κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται καλύτερα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με τη στύση σας. Καθώς προσφέρει υγεία στο σώμα σας, κάνει ακόμα καλύτερη τη στυτική σας λειτουργία. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και έτσι και την επιθυμία για σεξ. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιθυμία σας για σεξ, τόσο δυνατότερη γίνεται η στύση σας. Επιπλέον, αφού με τη γυμναστική χτίζετε ένα καλύτερο σώμα, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και νιώθετε πιο ελκυστικοί. Ασκήσεις που είναι ιδανικές να σας χαρίσουν δυνατότερη στύση είναι οι kegel, pilates, αεροβική, ποδηλασία, πυγμαχία, κωπηλασία και το τρέξιμο.

Βότανα για την καλή κυκλοφορία του αίματος

Όπως είπαμε και παραπάνω, όταν το πέος δεν αιματώνεται σωστά δεν μπορεί να έρθει σε πλήρη διέγερση. Έτσι, είναι αδύνατο να έχετε δυνατή στύση και να ολοκληρώσετε την ερωτική πράξη με το ταίρι σας. Ανεξάρτητα την ηλικία, υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έχουν καλή κυκλοφορία του αίματος. Για να τη βελτιώσετε, υπάρχουν φυσικά βότανα που μπορούν να συμβάλουν σε αυτή και κατά συνέπεια να κάνουν δυνατότερη στύση σας. Το τζίντζερ, το ginseng, αλλά και η κόκκινη πιπεριά είναι κάποια από αυτά που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Δοκιμάστε τα 1-2 ώρες πριν τη σεξουαλική πράξη και ζήστε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας!

Πείτε όχι στο πολύ αλκοόλ και στο κάπνισμα

Όχι στο Αλκοόλ και κάπνισμα

Αναρωτηθείτε, πόσες φορές πήγε καλά ένα one night stand ή μια ερωτική βραδιά με το ταίρι σας, ενώ ήσασταν μεθυσμένοι; Όσοι απαντήσατε «καθόλου» σίγουρα καταλαβαίνετε ότι, κατά πάσα πιθανότητα, έφταιγε αυτό που σας χάλασε τη βραδιά. Έχει αποδειχθεί ότι το αλκοόλ επηρεάζει το νευρικό σύστημα και ως εκ τούτου κάθε λειτουργία του οργανισμού, όπως και τη στύση. Ίδια συνέπεια μπορεί να έχει και το κάπνισμα, που επηρεάζει την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία. Όταν το πέος δεν αιματώνεται σωστά δεν μπορεί να έρθει σε πλήρη διέγερση. Γι’ αυτό περιορίστε το αλκοόλ και το κάπνισμα και αποκτήστε δυνατότερη στύση!

Βρείτε τη στάση που σας βολεύει

Όλοι έχουμε περιέργεια να δοκιμάσουμε κάθε στάση του Kama Sutra. Επειδή πολλές φορές, λόγω έλλειψης ευλυγισίας ή παραπάνω κιλών, δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάθε στάση. Όταν προσπαθείτε μια καινούρια στάση, η οποία δεν σας βολεύει και τόσο, σίγουρα σας αποσπά την προσοχή, στην προσπάθεια να την πετύχετε, με αποτέλεσμα να πέσει το λάβαρο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Επομένως, την επόμενη φορά που θα θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, ελέγξτε αν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό. Καλύτερες στάσεις που βοηθούν στην καλή αιμάτωση του πέους σας είναι αυτές που είστε όρθιοι ή στα γόνατα. Άρα, δώστε ιδιαίτερη προτίμηση στην doggy στάση. Είναι ιδανική να σας χαρίσει ακόμα δυνατότερη στύση, ενισχύοντάς τη και με τη θέαση των οπίσθιων της συντρόφου σας!

Αφροδισιακά

Όλοι οι παραπάνω τρόποι σίγουρα θα σας προσφέρουν μια δυνατή στύση. Για ακόμα δυνατότερη στύση, όμως, μπορείτε να δοκιμάσετε και τα κατάλληλα αφροδισιακά. Τα αφροδισιακά είναι ιδανικά να σας προκαλέσουν πολύ μεγάλη διέγερση, που θα σας οδηγήσει σε ανεπανάληπτες εμπειρίες σεξ! Οπότε δώστε τους την ευκαιρία να σας ανεβάσουν στον έβδομο ουρανό!

Δυνατότερη στύση για καλύτερο σεξ

Όλες οι παραπάνω προτάσεις θα σας βοηθήσουν στο να αποκτήσετε δυνατότερη στύση και να επανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, ειδικά αν πρόσφατα ζήσατε τη δυσάρεστη εμπειρία αδύναμης στύσης. Ασχοληθείτε με την υγεία του οργανισμού σας και τα αποτελέσματα θα τα δείτε αμέσως!

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα αφροδισιακά ή και να δώσετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο ερωτικό σας κρεβάτι, με ερωτικά παιχνίδια που θα σας ανεβάσουν και άλλο τη λίμπιντο, σας έχουμε τη λύση. Στο Xprivate μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το ερωτικό σας κρεβάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον και τη στύση σας ακόμα δυνατότερη. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας φτιάχνουν και τρελάνετε το ερωτικό σας ταίρι!

Το περιεχόμενο του eshop μας απευθύνεται σε ενήλικες. Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.